Wie zijn wij

In Tergooi MC willen we de beste en juiste medisch specialistische zorg bieden in de regio Gooi en Vechtstreek. Daarbij kijken we of we onze zorg optimaal kunnen aanpassen aan de wensen van iedere unieke patiënt. Iedere dag werken ruim 3000 Tergooiers samen om die ambities waar te maken. We zitten momenteel in een uitdagende fase: we bouwen in Hilversum een prachtig nieuw ziekenhuis dat we in mei 2023 betrekken. Neem alvast een kijkje in ons nieuwe ziekenhuis!

Tergooi MC wil waardevol zijn door met liefde, lef en werkplezier zorg dicht bij de patiënt te leveren, in hechte samenwerking met de regionale zorgpartners. Daarbij streven wij naar een omgeving waarin medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen en doorlopend ontdekken hoe zorg beter kan. Dankzij het regionale programma Zorg Dichterbij van Tergooi MC, huisartsen, VVT en Zilveren Kruis, kan Tergooi MC substantieel meer zorg gaan verlenen, met ongeveer dezelfde mensen en middelen.

 

Vakgebieden

Bij Tergooi MC werken we aan de beste zorg voor onze patiënten en de toekomst van de zorg. We zoeken altijd manieren waarop we dit kunnen verbeteren. Dit doen we met een team van gedreven medewerkers die allemaal een bijdrage leveren aan onze organisatie. Zo groeien we en realiseren we de zorg waar Tergooi MC bekend om staat: persoonlijk en betrokken. Tergooi MC zorgt vooruit.

Bekijk waar jouw expertise en talent het best tot zijn recht komt.

Tergooi Academie

Wist je dat Tergooi MC zoveel mogelijk zelf opleidt?
Wij vinden het belangrijk om al onze (toekomstige) medewerkers mogelijkheden te bieden om hun talenten te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers gekwalificeerd zijn, worden en blijven.
De Tergooi Academie is het onderdeel van Tergooi MC dat hiervoor zorgt.

Meer weten over een opleiding bij Tergooi MC? Kijk dan verder wat de mogelijkheden zijn stel je vragen aan de Tergooi Academie.