Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
Paramedicus
Paramedisch beroep

Wat betekent ruimte voor een paramedicus?

Als specialist binnen jouw vakgebied krijg je de ruimte en het vertrouwen om een behandelplan op te stellen en de patiënt het beste advies en voorlichting te geven. Je werkt binnen een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Je werkt ook veel samen met verpleegkundigen en medisch specialisten.

Ruimte voor een carrière

Als paramedisch zorgverlener werk je op de afdeling Diëtiek, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie of de Gipskamer. Naast verdiepen binnen je eigen vakgebied zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld het management.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Job alert

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!