Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor een medisch specialist?

Een bijzondere rol, want met jouw visie en leiderschap help je mee om de zorg te verbeteren. Naast de medisch inhoudelijke zorg voor onze patiënten, begeleid je coassistenten, arts-assistenten, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

Ruimte voor een carrière

Het opleiden van een toekomstige generatie zorgverleners zit in ons DNA. Je bent een bevlogen collega en zet jouw kennis en expertise graag in om de volgende generatie artsen te inspireren en te helpen groeien.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!