Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor jou?

In jouw functie als doktersassistent of medisch ondersteuner ben je hét aanspreekpunt voor patiënten, huisartsen en apothekers. Met dit contact maak jij het verschil: je stelt patiënten gerust, zorgt ervoor dat de juiste informatie of middelen op de juiste plek terecht komen en voert waar nodig medische handelingen uit.

Ruimte voor een carrière

Als doktersassistent  krijg je de kans om op verschillende poli's  te werken, met of zonder handelingen. Afhankelijk van jouw vaardigheden en interesses kan je jezelf dus verder ontwikkelen. Als medisch ondersteuner ben je de expert binnen jouw vakgebied en ga je mee in de nieuwste ontwikkelingen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!