Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
Collega staf en management

Wat betekent ruimte voor een staflid?

Bij Tergooi MC werken we aan de beste zorg voor onze patiënten en de toekomst van de zorg. We zoeken altijd manieren waarop we dit kunnen verbeteren, samen met de verschillende (staf)afdelingen. Hier krijg je de ruimte om actief mee te denken, te innoveren en deel te nemen aan projecten. Zo realiseren we de zorg waar Tergooi MC bekend om staat: persoonlijk en betrokken.

Ruimte voor een carrière

Je komt terecht op één van onze stafafdelingen, Kwaliteit & Verbetering, de Tergooi Academie, Human Resources, Marketing & Communicatie, Finance & Control, Strategie & Innovatie of de Raad van Bestuur. Afhankelijk van de afdeling hebben we verschillende doorgroeimogelijkheden op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!