Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
A(N)IOS
A(N)IOS

Wat betekent ruimte voor een A(N)IOS?

Als A(N)IOS zet jij je iedere dag in voor de beste patiëntenzorg. Met jouw expertise als basisarts lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van zorg op de afdeling. Je werkt onder directe supervisie van ervaren artsen en eventueel een AIOS.

Ruimte voor een carrière

Als A(N)IOS heb je ruimte om te werken binnen een van de volgende vakgebieden: Cardiologie, Interne Geneeskunde, Intensive Care (IC), Kindergeneeskunde, Geriatrie, Neurologie, Gynaecologie/Verloskunde, Chirurgie, Orthopedie, Psychiatrie, Dermatologie en KNO.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Job alert A(N)IOS

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!