Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor werken binnen facilitair?

Met een sterke visie op service, gastvrijheid en dienstverlening ondersteunt het Facilitair Bedrijf de andere afdelingen van Tergooi MC. Een hoge kwaliteit van eten en drinken, samen met goede facilitaire ondersteuning, is een essentieel onderdeel van de zorg voor patiënten en het welzijn en werkplezier van collega's. Hier krijg je de ruimte om mee te denken en er voor te zorgen dat onze service en dienstverlening op hoog niveau blijft.

Ruimte voor een carrière

Onder het Facilitair Bedrijf vallen het Restaurant, Keuken & Catering, Service & Voeding, Patiënten & Medewerker Services (onder andere receptie, telefonie, beveiliging en centrale service melddesk), Logistiek, Veiligheid, Duurzaamheid & Milieu en Huisvesting & Vastgoed. Genoeg plek dus om jouw carrière verder te ontwikkelen!

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!