Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
OK Tergooi MC
Collega OK

Wat betekent ruimte voor werken op de OK?

Hier krijg je ruimte om ervoor te zorgen dat de operaties en de nazorg van onze patiënten zo soepel mogelijk verlopen. Op de OK bied jij continu de beste zorg voor onze patiënten!

Ruimte voor een carrière

Bij ons kan je alle kanten op. Op het OK-complex hebben we ruimte voor operatie-assistenten, anesthesiemedewerkers en recovery verpleegkundigen op verschillende niveaus.

Ruimte voor samenwerken

Samenwerken is de sleutel tot succes. Als onderdeel van ons OK-team werk je nauw samen met chirurgen, anesthesisten en andere zorgprofessionals. Open communicatie, gedeelde verantwoordelijkheid en wederzijds respect vormen de kern vormen van onze samenwerking.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!