Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor jou?

In een administratieve of secretariële functie behartig je continu de belangen van onze organisatie. Dit doe je door te zorgen voor agendabeheer, uitwerken van stukken, zorgen voor de roosters en het aannemen van diverse telefoontjes. Je krijgt de ruimte om jouw functie zoveel mogelijk zelf in te richten zodat alles soepel verloopt en de zorg doorgang kan vinden.

Ruimte voor een carrière

Tergooi MC biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om administratieve en secretariële werkzaamheden. Wellicht is werken als roosteraar/planner wat voor jou? Het inschrijven van patiënten? Of het aannemen van binnenkomende telefoontjes op het Klant Contact Centrum? Daarnaast hebben vrijwel alle stafdelingen binnen Tergooi MC ruimte voor administratief en secretarieel personeel. 

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!