Over ons

Tergooi MC is een regionaal opleidingsziekenhuis waar jij de ruimte krijgt om het verschil te maken. Voor Tergooi MC is iedere patiënt uniek. Onze patiënten verdienen de best mogelijke zorg die past bij hun specifieke situatie. Samen met onze  patiënten, zorgpartners en medewerkers beslissen we wat nodig is. Want alleen samen kunnen we de beste zorg bieden.

Ruimte voor jou

Wij geloven dat het anders moet. Slimmer. Iedere dag een beetje beter. En dat onze collega's dat verschil kunnen maken. Dat kunnen we alleen samen. Je krijgt de ruimte om samen actief naar andere oplossingen te zoeken. We investeren in het opleiden en ontwikkelen van al onze medewerkers. Zo vergroot jij je kennis en verbeteren we samen de zorg van morgen. Of je nou verpleegkundige bent, medisch specialist of IT'er, bij ons is er ruimte voor jou.

Nieuw ziekenhuis

Je komt terecht in het nieuwste en groenste ziekenhuis van Nederland. Je mag werken met nieuwe apparatuur en kunt in ons gezellige restaurant genieten van de lekkerste broodjes en koffie. Meer weten over het ziekenhuis?

Onze kernwaarden

Met liefde

Oprecht kijken naar wat iemand anders nodig heeft. Invulling geven aan wat voor de ander belangrijk is.

Met lef

Keuzes maken en durven vernieuwen. Durven bevragen. Durven reflecteren. Durven loslaten en vrijheid geven. 

Met plezier

Zelf bepalen hoe je invulling geeft aan je werk, samen met collega’s of anderen met wie je samenwerkt. 

Loop jouw droombaan niet mis!

Stel een jobalert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!