Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor jou?

Binnen onze laboratoria, apotheek en radiologie help jij artsen en andere zorgverleners om het juiste onderzoek, behandelplan of medicatie op te stellen voor de patiënt. Goede patiëntenzorg kan niet zonder jouw bijdrage!

Ruimte voor je eigen planning

Bij ons is er ruimte om je werkuren zelf in te delen. Dit biedt flexibiliteit, zodat jij doet wat er voor jou het meest toe doet. Zo bieden we niet alleen de best mogelijke zorg voor patiënten, maar ook voor jou.

Ruimte voor een carrière

Ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien? Bij ons kan dat! Bij afdelingen als Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (KCHL), de trombosedienst, de klinische farmacie, het Centraal Bacteriologisch en Serologisch Laboratorium (CBSL) en de Radiologie.

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!