Elke dag beter. 
Door jou.

Jij maakt de zorg beter, wij zorgen voor jou. Maak tijdens je pauze een wandeling door de groene omgeving van ons ziekenhuis. Boek een stoelmassage, geniet van ons prachtige uitzicht of een heerlijk vers ontbijt, lunch of diner. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. Er is ruimte om je stem te laten horen. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent ruimte voor werken binnen ICT en techniek?

Binnen ICT en techniek ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s die een technische vraag hebben. Zo zorg jij ervoor dat alle collega's de beste zorg kunnen blijven leveren. Je krijgt de ruimte om actief mee te denken en met creatieve en innovatieve oplossingen het verschil te maken.

Ruimte voor een carrière

Werken binnen ICT en techniek kan op de ICT-afdeling of de afdeling KFMT (Klinische Fysica en Medische Technologie). Op de ICT afdeling werk je op de gebieden applicaties, werkplekken, systeem- en netwerkbeheer, projecten en informatieanalyse. Bij KFMT onderhoud je apparatuur van high- en medium-care-afdelingen en zorg jij dat alles op en top werkt. Binnen ICT en techniek is elke dag anders en krijg je de ruimte om met jouw ideeën de ICT en techniek binnen ons ziekenhuis iedere dag een beetje beter maken!

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Tergooi MC? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Werving & Selectie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!