Ruimte voor Linda

'Patiënten waarderen je echt en zijn zo blij om je te zien'

Wil je weten hoe het is om als doktersassistent op de polikliniek Longgeneeskunde bij Tergooi MC te werken? Linda vertelt hier alles over. Ben of ken jij haar nieuwe collega? 

De poli draaiende houden

'Het is een heel enthousiast en hecht team. Het is een fijne samenwerking die je met je collega’s hebt. Laagdrempelig ook. Dat is wel een kenmerk van onze vakgroep. Wat ik mooi vind is dat we een uitgebreid pallet aan zorg hebben. Het is een fijn ziekenhuis en de lijntjes zijn kort. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? De Longpolikliniek samen met collega’s draaiend houden, begint Linda haar verhaal. We staan dokters te woord, versturen recepten, plannen afspraken in en vragen gegevens van patiënten op. We hebben veel contact met patiënten, huisartsen, specialisten of de apotheek. Het mooiste van mijn werk is de dankbaarheid van patiënten. Ik werk nu ruim een jaar bij Tergooi MC en patiënten herkennen mij al.

Hard werken en hard genieten

En hoe het team is? Wij gaan als collega’s zo leuk en gemoedelijk met elkaar om. We werken heel goed samen met de artsen en er is altijd ruimte voor een geintje. Tijdens vergaderingen nemen we kaasjes, chipjes en toastjes mee. Hard werken en hard genieten. Dat zijn wij!' Wil jij net als Linda in team werken waar altijd ruimte is voor een grapje? En wil jij alles tot in de puntjes regelen voor patiënten? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en ontvang nieuwe en relevante vacatures in jouw inbox!