Verpleegkundigen Tergooi schitteren in ‘IK ZORG’-campagne

18|07|18

Samen met verschillende partijen vanuit de zorg- en welzijnssector start het ministerie van VWS vanaf het najaar 2018 de landelijke campagne ‘IK ZORG’. In deze campagne staan mensen centraal die werken in de sector zorg en welzijn.

Deze zomer tourt een landelijk campagneteam door Nederland om verhalen en foto’s uit de sector te verzamelen. Mensen die werken in de zorg vertellen wat ze doen, waar ze trots op zijn en wat ze willen dat anderen weten over werken in zorg en welzijn. Deze verhalen en foto’s worden gebruikt in de publiekscampagne. Zo zien mensen buiten de sector dat werken in zorg en welzijn zoveel meer is dan wellicht wordt gedacht.

Acht verpleegkundigen Tergooi
Acht verpleegkundigen van Tergooi doen ook mee aan de campagne. Vorige maand zijn zij op de foto gezet voor een campagneposter die in het najaar door het hele land en op social media wordt verspreid. Ook hebben ze hun verhaal verteld. Zo vertelde Lonneke Kamer, verpleegkundig specialist: ‘Ik zorg, omdat ik niet anders wil. Werken in de zorg zorgt voor uitdaging en plezier in mijn werk. Patiëntenzorg combineer ik graag met wetenschap.’

Meer informatie
Meer informatie over de campagne ‘Ik Zorg’ vind je op de website van het CAOP, het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein.

« Vorige pagina