Leer- werktrajecten

Tergooi MC en jij
Niet alleen voor zorg kun je in Tergooi MC terecht, ook opleiden is een kernactiviteit van Tergooi MC. Als opleidingsziekenhuis biedt Tergooi MC een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks kunnen groeien door wat ze leren en doen. Tergooi MC zorgt vooruit!
Tergooi MC vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi MC een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Opleiding tot dialyseverpleegkundige

Als dialyseverpleegkundige voer je alle vormen van dialysebehandelingen uit. Er wordt een langdurige zorgrelatie opgebouwd met de patiënt. Hierin heb jij een coachende rol in de begeleiding van zowel de meerzorg patiënt als de patiënt die opgeleid wordt voor actieve dialyse. De multidisciplinaire samenwerking is specifiek gericht op het behoud…

Leerling radiodiagnostisch laborant (start opleiding: 29 augustus 2022)

Tijdens de driejarige opleiding leer je zelfstandig radiodiagnostische onderzoeken te verrichten en te assisteren bij onderzoeken. De onderzoeken worden uitgevoerd door middel van röntgenstralen, geluidsgolven (echo’s) of magnetische velden (MRI-scan). Je vertelt patiënten wat het onderzoek inhoudt en zorgt voor een goed verloop.

De opleiding start met een beroepsvoorbereidende…