Leer- werktrajecten

Tergooi en jij
Niet alleen voor zorg kun je in Tergooi terecht, ook opleiden is een kernactiviteit van Tergooi. Als opleidingsziekenhuis biedt Tergooi een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks kunnen groeien door wat ze leren en doen. Tergooi zorgt vooruit!
Tergooi vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Leerling operatieassistent

Als operatieassistent assisteer en ondersteun je de chirurg bij een operatie. Je zorgt er onder andere voor dat de juiste materialen en apparatuur aanwezig zijn en je bent betrokken bij de opvang en begeleiding van de patiënt. De overige taken van een operatieassistent zijn afwisselend. Zo kun je omlopen, instrumenteren…

Leerling Anesthesiemedewerker (start 1 maart 2021)

Als anesthesiemedewerker begeleid en informeer je de patiënt op de operatiekamer en zorg je ervoor dat het anesthesietoestel en de bewakingsapparatuur gecheckt zijn en dat alle andere benodigdheden klaar staan. Anesthesiemedewerkers zijn betrokken bij het verlenen van anesthesiologische zorg, zoals onder andere het bewaken van de vitale functies tijdens de…

Leerling Recovery verpleegkundige (Start opleiding april 2021)

Als recovery verpleegkundige ben je bezig met optimale bewaking, verpleging en begeleiding van patiënten in de pre- en postoperatieve fase tot aan de overdracht aan de verpleegafdeling. Je doet dit o.a.
  • Door patiënten gerichte aandacht te geven
  • Juiste observaties
  • Afwijkingen snel te signaleren
  • De juiste interventies in te zetten
De opleiding
  • Er zijn 2 opleidingsplekken
  • De opleiding…