Leer- werktrajecten

Tergooi MC en jij
Niet alleen voor zorg kun je in Tergooi MC terecht, ook opleiden is een kernactiviteit van Tergooi MC. Als opleidingsziekenhuis biedt Tergooi MC een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks kunnen groeien door wat ze leren en doen. Tergooi MC zorgt vooruit!
Tergooi MC vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi MC een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Opleiding tot vasculair diagnostisch laborant

Als vasculair diagnostisch laborant in opleiding bij Tergooi MC interpreteer en rapporteer je zelfstandig non-invasieve vaatonderzoeken, zoals enkel-/armindexen, met of zonder looptest en duplexonderzoek. Daarnaast assisteer je de medisch specialisten bij therapeutische behandelingen, zoals de endoveneuze laserbehandeling. Een mooie uitdaging voor jou!

De opleiding
Je volgt de opleiding tot…

Opleiding tot radiodiagnostisch laborant

Tijdens de driejarige opleiding leer je zelfstandig radiodiagnostische onderzoeken te verrichten en te assisteren bij onderzoeken. De onderzoeken worden uitgevoerd door middel van röntgenstralen, geluidsgolven (echo’s) of magnetische velden (MRI-scan). Je vertelt patiënten wat het onderzoek inhoudt en zorgt voor een goed verloop. Een mooie uitdaging voor jou!

Opleiding tot ventilation practitioner

Als ventilation practitioner in opleiding bij Tergooi MC stel je onder supervisie van intensivist doelgerichte beademings-, sedatie- en weanstrategieën en doelstellingen op. Hiermee fungeer je als spil tussen de intensivist en de IC-verpleegkundige, op een tactisch en operationeel level. Je houdt vakliteratuur bij en zorgt voor innovatie, begeleiding, scholing en…