Leer- werktrajecten

Tergooi en jij
Niet alleen voor zorg kun je in Tergooi terecht, ook opleiden is een kernactiviteit van Tergooi. Als opleidingsziekenhuis biedt Tergooi een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks kunnen groeien door wat ze leren en doen. Tergooi zorgt vooruit!
Tergooi vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Opleiding tot Dialyseverpleegkundige

Als dialyseverpleegkundige werk je zowel in Dialysecentrum 't Gooi als ook op de dialyseafdeling in het ziekenhuis. Je voert alle vormen van dialysebehandelingen uit.
Er wordt een langdurige zorgrelatie opgebouwd met de patiënt waarin je een coachende rol hebt in de begeleiding van zowel de meerzorg patiënt als de patiënt…

Leerling Recovery verpleegkundige (Start opleiding april 2020)

Als recovery verpleegkundige ben je bezig met optimale bewaking, verpleging en begeleiding van patiënten in de pre- en postoperatieve fase tot aan de overdracht aan de verpleegafdeling.
Je doet dit o.a.
  • Door patiënten gerichte aandacht te geven
  • Juiste observaties
  • Afwijkingen snel te signaleren
  • De juiste interventies in te zetten
De opleiding
  • Er zijn 2 opleidingsplekken
  • De opleiding…

Gespecialiseerd verpleegkundige Cardiac Care (of de bereidheid de opleiding te volgen, start april 2020)

Als gespecialiseerd verpleegkundige moet je zelfstandig volgens richtlijnen of in overleg met artsen en collega’s kunnen ingrijpen in (acute) levensbedreigende situaties. Vanzelfsprekend behoort het verlenen van intensieve zorg aan patiënten met complexe aandoeningen bij de functie. De begeleiding van patiënten en betrokkenen is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Ook…