Medisch specialisten

Tergooi en jij
In Tergooi draait het om patiënten, hun gezondheid, hun kwaliteit van leven en hun keuzes. We streven naar excellente zorg, willen altijd verbeteren. Daarom zoeken we medisch specialisten die gedreven en ambitieus zijn, altijd willen leren, geïnteresseerd zijn in onderzoek en – waar het kan – voorop lopen in hun vakgebied. Maak jij voor ons het verschil? Tergooi zorgt vooruit.
Tergooi vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Medisch Moleculair Microbioloog

I.v.m. het vertrek van de huidige medisch moleculair microbioloog per eind april a.s., zijn wij voor ons Centraal Bacteriologisch en Serologisch Laboratorium op zoek naar een Medisch Moleculair Microbioloog (0,8-1,0 FTE)
Je verricht research en development taken op het gebied van moleculair microbiologische diagnostiek en implementeert dit in de routine diagnostiek.…

Radioloog

De maatschap MSB Gooi en Eemland zoekt per 1 juli a.s., in verband met pensionering van een zittende maat, voor de vakgroep Organisatorische Eenheid Radiologie en Nucleaire Geneeskunde (OE R&N) van Tergooi een

Radioloog

De OE R&N bestaat momenteel uit elf radiologen en één nucleair geneeskundige. Het betreft…