Medisch specialisten

Tergooi en jij
In Tergooi draait het om patiënten, hun gezondheid, hun kwaliteit van leven en hun keuzes. We streven naar excellente zorg, willen altijd verbeteren. Daarom zoeken we medisch specialisten die gedreven en ambitieus zijn, altijd willen leren, geïnteresseerd zijn in onderzoek en – waar het kan – voorop lopen in hun vakgebied. Maak jij voor ons het verschil? Tergooi zorgt vooruit.
Tergooi vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

KNO-arts

De maatschap MSB Gooi en Eemland zoekt per 1 oktober 2019, in verband met het vertrek van één van de vakgroepleden, voor de vakgroep KNO van Tergooi een KNO-arts.

Klinisch Fysicus in opleiding (subspecialisme radiologie en nucleaire geneeskunde)

Het betreft een opleiding tot klinisch fysicus met subspecialisme radiologie en nucleaire geneeskunde, overeenkomstig de opleidingseisen van de Stichting Opleiding Klinisch Fysicus (OKF, www.stichtingOKF.nl).
De opleiding duurt nominaal 4 jaar.
Je volgt een opleiding tot klinisch fysicus, subspecialisme radiologie en nucleaire geneeskunde. Dit doe je vooral door het uitvoeren van…