Overige vakgebieden

Tergooi MC is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan. Tergooi MC zorgt vooruit.
Tergooi MC vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi MC een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Vrijwilliger team Welzijn

Als vrijwilliger van het team Welzijn ben je werkzaam op verschillende verpleegafdelingen binnen Tergooi MC en werk je samen met de afdelingsverpleegkundigen. Je wordt begeleid door een vrijwilligerscoördinator waar je altijd met vragen terecht kunt. Als vrijwilliger heb je met veel verschillende patiënten te maken. Ondanks dat je de patiënt…

Vrijwilliger Services

Als vrijwilliger Services bij Tergooi MC ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en bezoekers. Je zorgt dat iedere bezoeker zich meer dan welkom voelt in ons ziekenhuis. Daarnaast bied je hen hulp bij het aanmelden en wijs jij patiënten en bezoekers de weg naar de juiste afdeling. Een…

Vrijwilliger

Bij Tergooi MC zoeken wij voor verschillende werkzaamheden vrijwilligers op zowel locatie Hilversum als Blaricum:
  • Verzorgen bloemen/fruit voor de patiënten
  • Ontvangen en begeleiden van patiënten in het ziekenhuis in de ontvangsthal, ondersteuning bieden aan patiënten bij het gebruik van de digitale aanmeldzuilen (vergroten gastvrijheid)
  • Ondersteuning bieden op verpleegafdelingen en Spoed Eisende Hulp (SEH)
  • Op…