Doktersassistent

Tergooi MC en jij
In Tergooi MC staan de patiënt en zijn welzijn in het zorgproces centraal. En jij bent daarin een onmisbare schakel. Bij Tergooi MC werken betrokken medewerkers die meedenken en het verschil maken. Zij krijgen het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om met elkaar verandering te realiseren. Alles voor de beste zorg. Want Tergooi MC zorgt vooruit.
Tergooi MC vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi MC een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Doktersassistent polikliniek Fertiliteit

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een klantgerichte en efficiënte organisatie van de polikliniek waarbij service op de voorgrond staat. Als doktersassistent Fertiliteit ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze patiënten en een belangrijke spil in een gemotiveerd team dat persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel…

Doktersassistent Dermatologie

Als doktersassistent op de polikliniek Dermatologie bij Tergooi MC ondersteun je de dermatoloog tijdens het spreekuur. Je houdt je onder andere bezig met het:
 • voeren van voorbereidende intakes met patiënten
 • assisteren van de arts met alle voorkomende handelingen
 • verrichten van de benodigde administratieve werkzaamheden
 • assisteren van de dermatoloog tijdens poliklinische ingrepen, tegelijkertijd stel…

Doktersassistent polikliniek Interne Geneeskunde met aandachtsgebied Oncologie

Als doktersassistent op de polikliniek Interne Geneeskunde bij Tergooi MC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische oncologische zorg. Je ondersteunt de oncologen, verpleegkundig specialisten en oncologieverpleegkundigen bij het leveren van deze zorg door een goede voorbereiding van poliklinieken en multidisciplinaire oncologiebesprekingen. Je…

Doktersassistent polikliniek MDL

Als doktersassistent bij Tergooi MC op de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekte (MDL) zorg je samen met je collega’s voor een soepel verloop rondom de organisatie van de spreekuren en scopieprogramma’s. Daarnaast:
 • Ben je aan de balie het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel voor als na een afspraak
 • Plan je op…

Doktersassistent polikliniek Longgeneeskunde

Als doktersassistent op de polikliniek Longgeneeskunde bij Tergooi MC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van het poliklinische proces op het gebied van de Longgeneeskunde. Je ondersteunt de longartsen en de specialistische verpleegkundigen bij een goede voorbereiding van de spreekuren op de poliklinieken. Je bent…

Doktersassistent polikliniek Neurologie, Neurochirurgie en Geriatrie

‘Een goed begin is het halve werk’, als doktersassistent snap jij dit natuurlijk als geen ander. Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je verricht baliewerkzaamheden zoals patiënten ontvangen, informatie verstrekken en afspraken plannen in samenwerking met het Klant Contact Centrum (KCC). Je verzorgt de voorbereiding, de begeleiding en de administratieve…

Doktersassistent polikliniek Orthopedie

Als doktersassistent bij Tergooi MC op de polikliniek Orthopedie:
 • ontvang je patiënten op een prettige manier en weet je hen op hun gemak te stellen
 • assisteer je bij het uitvoeren van onderzoeken en verrichtingen op de polikliniek
 • bereid je de spreekuren voor en ondersteun je deze
 • maak je vervolgafspraken voor patiënten, informeer je hen…

Doktersassistent polikliniek Gynaecologie

Als doktersassistent bij Tergooi MC ben je medeverantwoordelijk voor een patiëntgerichte en goede organisatie van de polikliniek. Hierbij staat service op de voorgrond. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het:
 • maken van (telefonische) afspraken
 • voorbereiden, begeleiden en afronden van de diverse spreekuren
 • ondersteunen van 11 gynaecologen, A(N)IOS, klinisch verloskundigen en echoscopisten. Er is onderling…

Doktersassistent polikliniek Interne Geneeskunde

Als doktersassistent op de polikliniek Interne Geneeskunde bij Tergooi MC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede en efficiënte organisatie van de polikliniek. In deze functie houd jij je onder andere bezig met het:
 • voorbereiden, begeleiden en afhandelen van spreekuren
 • ontvangen van patiënten en het maken van afspraken
Hiernaast geef…