Staf, management, ICT

Tergooi en jij
Bij Tergooi werken we aan de toekomst van de zorg. Daarom zoeken we altijd manieren waarop we onze organisatie kunnen verbeteren. Dit doen we met een team van gedreven medewerkers die allemaal een bijdrage leveren aan onze organisatie. Zo groeien we en realiseren we de zorg waar Tergooi bekend om staat: persoonlijk en betrokken. Tergooi zorgt vooruit.
Tergooi vindt dat een omgeving waar gezondheid centraal staat helemaal rookvrij hoort te zijn. Daarom is Tergooi een rookvrij ziekenhuis. Op naar een Rookvrije Generatie!

U heeft gezocht op:

Consulent Zorgadministratie (DBC-adviseur)

  • Als consulent zorgadministratie ben je het eerste aanspreekpunt voor medisch specialisten en andere medewerkers voor alle vragen die spelen rondom de registratie van de geleverde zorg
  • Je geeft advies en bewaakt de opvolging. Je bent daarmee inhoudelijk indirect verantwoordelijk voor correcte registraties en declaraties
  • Je analyseert externe ontwikkelingen in onder meer wet-…

Ervaren boekhouder voor een ziekenhuis dat bouwt aan de toekomst

De werkzaamheden bestaan onder meer uit de controle van de verschillende geldstromen, controle op en verwerking van de verantwoording vanuit perifere systemen, zoals het salarissysteem en het ziekenhuisinformatiesysteem in het financiële (ERP) systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
  • Het opstellen van diverse financiële overzichten, doorbelastingen en afrekeningen
  • Het onder andere controleren van…

Jurist/Beleidsmedewerker

Als jurist/beleidsmedewerker verricht je binnen de ziekenhuiskaders passende juridische (beleids)werkzaamheden, zowel ten behoeve van de raad van bestuur en secretaris raad van bestuur, de medisch specialisten en managers als ten behoeve van de overige geledingen binnen de ziekenhuisorganisatie. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Bestuursbureau/secretaris raad van bestuur.
 

Manager Nieuwbouw Tergooi

De nieuwbouw betekent naast een veranderende fysieke omgeving voor de gebruikers ook nieuwe werkprocessen. De manager nieuwbouw moet oog hebben voor deze organisatieverandering en wat dat betekent voor de samenwerking.
  • Je bent integraal verantwoordelijk voor de realisatie en inrichting van het nieuwbouwproject.
  • Je zorgt er daarbij voor dat afgesproken projectdoelen binnen tijd…

Servicedeskmedewerker/Werkplekbeheerder

In de zorg van nu speelt ICT een belangrijke rol. Door de razendsnelle technologische ontwikkelingen wordt deze rol in de zorg van de toekomst nog groter. Dit vraagt veel van onze afdeling ICT. Houd jij van een uitdaging en ben jij dé professional die deze razendsnelle ontwikkelingen kan bijhouden? Dan…