Sollicitatieproces

Enthousiast over Tergooi MC en wil je graag bij ons werken? Lees meer over het sollicitatieproces.

STAP 1: Solliciteren Via onze website kun je bekijken welke vacatures er momenteel zijn bij Tergooi MC. In de vacaturetekst staat vermeld met wie je contact kunt opnemen als je inhoudelijke vragen hebt over de functie en met wie je contact kunt opnemen bij overige vragen, zoals over arbeidsvoorwaarden of de sollicitatieprocedure. Tergooi MC houdt zich aan de NVP Sollicitatiecode. Wil je solliciteren? Klik dan op de button solliciteren onder aan de vacature. Je kunt dan je cv en motivatiebrief toevoegen. Na het versturen van je sollicitatie, ontvang je een ontvangstbevestiging. Is er op dit moment geen vacature beschikbaar waarop jouw kennis en ervaring aansluit? Stuur dan een open sollicitatie of maak een jobalert aan, dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.

STAP 2: Selectie Op basis van je motivatie en cv bekijken we of jouw profiel past bij de vacature. Daarna laten we zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

STAP 3: Sollicitatiegesprek Omdat wij er zeker van willen zijn dat jij en Tergooi MC bij elkaar passen, hebben we een zorgvuldige procedure waarin wij elkaar via een gesprek goed kunnen leren kennen. In de gesprekken gaan wij dieper in op je cv, kennis & ervaring, motivatie, ambitie en de benodigde competenties. Voorafgaand aan de gesprekken kan je gevraagd worden een persoonlijkheidsvragenlijst of een capaciteitentest te maken. Dit geeft ons een helder beeld van je persoonlijke drijfveren en competenties. Verloopt het gesprek positief, dan volgt er vaak een tweede gesprek met andere gesprekspartners of loop je een dagje mee op de afdeling. Ook daar proberen we een beeld van jou te vormen en bekijken wij of jij de nieuwe collega bent die we nodig hebben. Ook krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld te vormen van Tergooi MC, de afdeling en van de functie waarop je hebt gesolliciteerd.

STAP 4: Arbeidsvoorwaarden en indiensttreding Als er een match is en jij, maar ook wij, zijn enthousiast, dan plannen wij een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstige leidinggevende (meestal samen met een HR-adviseur). Ter voorbereiding op je indiensttreding ontvang je vervolgens van de afdeling Human Resources informatie over de overige arbeidsvoorwaarden. Ook ontvang je een aantal formulieren om in te vullen zodat jouw indiensttreding definitief gemaakt kan worden.

STAP 5: Jouw eerste werkdag Elke eerste werkdag van de maand organiseert Tergooi MC een introductieochtend voor al haar nieuwe medewerkers. Onder het genot van een ontbijt maak je o.a. kennis met de raad van bestuur en word je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen van ons ziekenhuis. Na het ontbijt word je ontvangen op de afdeling waar je gaat werken, dit kan zijn op de locatie Hilversum of Blaricum.