Balans werk en privé

Goed in je vel zitten en een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. We bieden onze medewerkers daarom een aantal regelingen die kunnen helpen bij het verbeteren van de balans tussen werk en thuis. Zo komen er, onder de noemer Fit in Tergooi, regelmatig thema’s voorbij die passen bij ‘balans werk en privé’.

Fit in Tergooi
Tergooi MC streeft ernaar om haar medewerkers nu èn in de toekomst gezond te laten werken.

Vanuit het vitaliteitsprogramma Fit in Tergooi wordt structureel aandacht geschonken aan de gezondheid van onze medewerkers. Met Fit in Tergooi wil Tergooi MC al haar medewerkers motiveren om gezond(er) te blijven werken en te leven.

In Balans Campagne
Een aantal keer per jaar wordt er een In Balans campagne georganiseerd. Tijdens deze campagnes (van een maand) worden er verschillende inspirerende activiteiten en workshops aangeboden. Elke In Balans campagne heeft een eigen thema zoals nachtrust, gezonde voeding, beweging en privé/werk balans.

Het aanbod voor medewerkers bestaat onder andere uit de volgende activiteiten:

  • Workshops; onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld omgaan met stress, mantelzorg en nachtrust.
  • Lezingen; tijdens elke In Balans campagne komt een specifiek onderwerp aan bod. Te denken valt aan gezond bewegen en je klacht als kans.
  • Hardlopen; Tergooi MC maakt het haar medewerkers mogelijk om onder begeleiding hard te lopen of te starten met hardlopen door middel van verschillende hardlooptrainingen.
  • Loopbaanbegeleiding; via de workshop “Wie bepaalt jouw loopbaan” of individuele loopbaancoaching.

Fit in Tergooi biedt een aantal activiteiten aan waar medewerkers het gehele jaar door gebruik van kunnen maken zoals yoga, mindfulness en ontspannende voetmassages.

Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat medewerkers ook in de toekomst gezond, productief en met plezier kunnen blijven werken.