Tijdelijk helpen

verpleegkundige high five

Jouw expertise

We zijn momenteel vooral op zoek naar zorgprofessionals (o.a. verpleegkundigen, medisch specialisten) en kunnen jouw expertise goed gebruiken. Ben je BIG geregistreerd (ook als deze na 1 januari 2018 verlopen is), dan kijken we met belangstelling uit naar je aanmelding.

Wil je in deze tijden een (tijdelijke) bijdrage leveren in de dienst- en zorgverlening bij Tergooi?

Reageer dan op

Upload je cv en vertel in een motivatie op welke manier je zou willen ondersteunen.

Op dit moment kunnen we nog niet overzien welke hulp nodig gaat worden. Als we jouw hulp kunnen inzetten, zullen we contact met je opnemen.

We hebben inmiddels voldoende hartverwarmende reacties binnen van niet-zorgprofessionals die Tergooi vrijwillig willen ondersteunen. Mocht je toch je kwaliteiten willen inzetten? Dan kan dat wel via vrijwilligersorganisatie VersaWelzijn. Zo kan je anderen steunen in deze lastige tijd. Kijk eens op www.versavrijwilligerscentrale.nl onder het kopje Corona. Je hulp wordt zeer gewaardeerd!

Ben je een commerciële aanbieder reageer dan niet via deze pagina, maar stuur een mail naar: mjanssen@tergooi.nl

 

 

 

 

Vrienden voor Tergooi

Tergooi en zijn medewerkers worden in deze coronacrisis overstelpt met hartverwarmende acties. Van applaus en stoepkrijtsteunbetuigingen tot bloemen en gratis pizza voor de medewerkers. Ook bieden veel mensen mondkapjes, handschoenen en zelfs hun hulp aan om ons persoonlijk te ondersteunen in de komende tijd. Wij zijn overweldigd en dankbaar dat u allen zo met ons meeleeft.

De stichting Vrienden van Tergooi zet zich nu en in de toekomst in voor het veraangenamen van het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis. Via onze website www.tergooi.nl/vrienden kunt u Tergooi blijvend een hart onder de riem steken door vriend te worden of een donatie te doen voor een van onze projecten.