Paulien Lankreijer

manager Tergooi Academie

'Een werkgever waar opleiden hoog op de agenda staat'

Ooit bij het maken van mijn beroepskeuze twijfelde ik tussen zorg en onderwijs. Uiteindelijk heb ik voor de zorg gekozen en werd ik verpleegkundige. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige op de afdeling Chirurgie, kreeg ik de kans om de docentenopleiding te volgen.
Nu jaren later werk ik nog steeds in een ziekenhuis en wel als manager bij de Tergooi Academie. Een mooie combinatie van zorg en onderwijs.

Onderwijs en opleiden is essentieel voor een ziekenhuis. Enerzijds om te voorzien in de behoefte aan voldoende gekwalificeerd personeel maar ook voor het up-to-date blijven van alle medewerkers, zodat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft. De Tergooi Academie doet er alles aan hierin bij te dragen.

Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze voor de zorg, ik ben blij dat ik mijn interesse in zorg en onderwijs kan combineren. Uit de stappen die ik heb gezet in mijn loopbaan blijkt dat in de zorgsector heel veel mogelijkheden en kansen liggen, ook in Tergooi. Een werkgever waar opleiden hoog op de agenda staat.