Arjan Arntzen

Senior verpleegkundige, teamleider CCU/EHH

‘Als verpleegkundige jezelf blijven uitdagen’

Een werk-leertraject tot verpleegkundige was de basis voor mijn loopbaan in Tergooi. Door het volgen van de IC en CCU opleiding vond ik vakinhoudelijk uitdaging als gespecialiseerd verpleegkundige. Via trainingen aan de Tergooi Academie breng ik kennis en vaardigheden over op collega’s. Van elkaar leren maakt het verpleegkundige vak interessant.

 

In 2016 startte ik met een vierjarige studie management in zorg en welzijn. Zo ontwikkel ik me breed in het vak. Met deze studie leg ik de verbinding tussen verpleegkundigen en de organisatie. Met als uiteindelijk doel: excellente zorg bieden. Tergooi zorgt vooruit. Dit bereik je alleen maar met elkaar.

 

Tergooi biedt me de mogelijkheid me te ontplooien. Het geeft me energie om dit in een positieve werkomgeving waar te kunnen maken. Tergooi ondersteunt en faciliteert de ontwikkeling van verpleegkundigen. Wij hebben invloed op de zorguitkomsten en zijn belangrijk voor onze patiënten.

 

Als lid van de Verpleegkundige Raad (i.o.) probeer ik verbindingen te leggen in de organisatie om de verpleegkundige beroepsgroep te versterken. Hiervoor maakten we in september 2016 vanuit Tergooi met een groep verpleegkundigen een studiereis naar Amerika. Heel inspirerend. De verpleegkundige professie staat in Tergooi écht op de kaart en ontwikkelt zich continu.

 

Tergooi maakt voor mij het verschil, zodat ik het verschil kan maken voor de patiënt. En dat is precies waarom ik voor dit vak en voor Tergooi gekozen heb.