Diede Timmer

'Van noodstroomaggregaat tot wandcontactdoos'

Na zo’n 5 jaar gewerkt te hebben als monteur in de landbouwmechanisatie was ik toe aan wat anders. Ik werd allround elektricien en kwam regelmatig in ziekenhuizen. De diversiteit en complexiteit van de technische installaties in ziekenhuizen hebben ervoor gezorgd dat ik voor dit vak heb gekozen. Ik ben nu werkzaam als regietechnicus A / installatieverantwoordelijke in Tergooi

Mijn drijfveer, of noem het passie, is om er voor te zorgen dat alles optimaal blijft draaien; van noodstroomaggregaat tot en met de wandcontactdoos. Een bedrijfszekere en veilige installatie is van cruciaal belang voor patiënten én medewerkers.

Het werken in Tergooi is voor mij waardevol omdat ik hier de mogelijk heb om mijzelf verder te ontwikkelen. Dat is ook logisch vanwege de uitdagingen in techniek; denk o.a. aan de verbouwingen, en de nieuwbouw die veel invloed hebben op de elektrotechnische installaties en infrastructuur.

Ik heb dagelijks te maken met verschillende medewerkers omdat mijn werkzaamheden veel invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering. Deze contacten zijn persoonlijk en ik hou van korte lijnen.

Ook werk ik nauw samen met de overige collega’s van de afdeling Huisvesting en Vastgoed. Ik ervaar een prettige en betrokken werksfeer.

Tergooi biedt een zeer brede mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, ook in de techniek!

 

Diede Timmer,
installatieverantwoordelijke Huisvesting & Vastgoed

 

Ook werken in de techniek bij Tergooi?  Wij hebben een vacature !