Joyce van Stijgeren

Ik word écht blij van opleiden.

Mijn eerste kennismaking met Tergooi was een bijzondere. In mijn zwangerschapsverlof verhuisde ik naar deze regio en ik werd in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om te bevallen. Mijn zoon is geboren op de Spoedeisende Hulp in Blaricum.

Niet veel later zag ik een vacature voor secretaresse bij de afdeling Verpleegkundige Opleidingen en zo is het begonnen… Inmiddels is het bijna 15 jaar verder en de tijd is voorbijgevlogen. Ik ben uiteindelijk opleidingsadviseur bij de Tergooi Academie geworden. En hoewel ik ‘uiteindelijk’ zeg kan ik stellen dat mijn functie zich blijft vernieuwen en aanpassen aan de snel veranderende werk- en leeromgeving.

Ik word écht blij van opleiden. Alle kansen die mij werden geboden om verder te studeren heb ik aangegrepen; een hbo-opleiding office management en opleidingskunde. Masterclasses opleidingskunde en onderwijskunde en dan nog alle ‘tussendoor’ trainingen en trajecten om bij te blijven. Ik vind het bijzonder dat het mogelijk is geweest om mij binnen de muren van Tergooi verder te ontwikkelen.

Het grootste werkplezier is voor mij als ik het voor elkaar krijg om medewerkers in beweging te krijgen. Ik hou van talent, maar geloof ook in de kracht van stapje voor stapje een beetje meer, iedereen op zijn of haar manier.

Joyce van Stijgeren,
opleidingsadviseur