Doktersassistente Angelique van der Heiden wordt voorgedragen voor ‘opleider van het jaar’

11|02|20

Doktersassistente Angelique van der Heiden (poli kindergeneeskunde) zal namens Tergooi genomineerd worden voor de landelijke verkiezing van ‘Beste opleider van het jaar 2020’. De Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) reikt deze prijs elk jaar uit.

De belangrijkste criteria om in aanmerking te komen voor deze titel is dat de opleider bij een erkend leerbedrijf, meer dan een jaar actief mbo-studenten opleidt. Vanuit haar eigen afdeling is Angelique voorgedragen.

Angelique begeleidt, samen met collega Sandra de Wit, alle stagiaires op de poli kindergeneeskunde en doet dit al jaren met grote passie. Telkens is zichtbaar dat de studenten na de stage zoveel geleerd hebben dat zij klaar zijn voor het echte werk. Zij werkt nauw samen en stemt constant af met de student. Ondanks drukke poliwerkzaamheden blijft ze enthousiast en creatief en slaagt zij erin om constant af te stemmen met  de stagiair.

Zij maakt het vak doktersassistent zo aantrekkelijk mogelijk en laat ook Tergooi zien als een prettige werkgever. Zij zet zich voor 200 procent en doet dit met een glimlach.

Meer informatie
Meer informatie over de landelijke verkiezing vind je op de website van de SBB https://www.s-bb.nl/bedrijven/verkiezing-beste-leerbedrijf-en-praktijkopleider

« Vorige pagina