Werken als Chef de Clinique (CdC) Radiologie in Tergooi

Op de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde in Tergooi is vrijwel doorlopend tenminste één CdC Radiologie werkzaam. Dit is veelal een “pas klare” radioloog die voor één of maximaal twee jaar praktijk ervaring komt opdoen. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een specifiek interessegebied verder te ontplooien, bepaalde praktische vaardigheden (zoals interventies) op te doen, of om het reilen en zeilen in een drukke perifere praktijk te ervaren.

Als Chef de Clinique draai je vol mee in het team en zijn je werkzaamheden hetzelfde als die van de overige radiologen, inclusief (bereikbaarheids-) diensten. Je wordt te allen tijden ondersteund in je werkzaamheden en er is zeer laagdrempelig overleg mogelijk met je collega radiologen. Elk kwartaal worden je werkzaamheden geëvalueerd waarbij zowel positieve punten als verbeterpunten worden aangegeven. De maten krijgen op dat moment ook graag feedback terug van de CdC!

Het team van de organisatorische eenheid Radiologie en Nucleaire Geneeskunde is trots dat haar Chef de Cliniques vrijwel zonder uitzondering aansluitend aan hun tijd in Tergooi een mooie (vaste) werkplek elders in het land vinden. De OE doet haar uiterste best om de Chef zo goed als mogelijk te helpen aan een vaste vervolg aanstelling door te voorzien in aanbevelingsbrieven en het inzetten van het uitgebreide sociale netwerk.

Een aanzienlijk deel van de zittende radiologen in Tergooi is overigens aangenomen na zelf als Chef werkzaam te zijn geweest in Tergooi.

Lees hieronder enkele testimonials van voormalig Chef de Cliniques uit Tergooi.


Daphne de Groot 

CdC in Tergooi 1-9-19 tot 1-6-20

Huidig: Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis Tilburg (MSB)

“…na 2 fellowships was het even schakelen dat je het vak weer in de volle breedte moet beoefenen, maar daardoor wel weer leerzaam. Vooral het multitasken en het productie draaien zijn skills die ik hier heb geleerd en de rest van mijn carrière zal blijven gebruiken…”

 


Stanley Oei

CdC 1-12-14 tot 1-6-2015

Huidig: Medisch Centrum Haaglanden (MSB)

“…Leuke plek om extra ervaring op te doen als jonge klare en een goed voorbeeld van een maatschap waar de zaken goed geregeld zijn. Het is een ziekenhuis waar genoeg gebeurt, maar de lijntjes nog redelijk kort zijn…”

 


Thomas Jongsma

CdC 1-3-2010 tot 31-12-2010

Huidig: Tergooi (MSB)

“… het voelde meteen goed in de groep, ondanks dat er best verschillen waren na de fusie van 2009. Dat er ineens een vacature ontstond was een gelukje maar soms moet je dat denk ik afdwingen. Ik was op het goede moment op de juiste plaats! …”

 


Esteban van Keulen

CdC 1996

Huidig: Tergooi (MSB)

“…als Chef in de toen nog kleine groep radiologen in Hilversum was het flink aanpoten en werd ik soms aan mijn lot overgelaten. Nu is dat al lang anders en hebben we vaste wederzijdse evaluatie momenten zodat de Chefs structureel feedback krijgen en wij als Radiologen groep horen wat wij nog kunnen verbeteren….”

 

Ga naar de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde