Bij ons werken

Vandaag nog solliciteren naar een uitdagende functie bij het Tergooi? Dat kan. Zoek tussen de actuele vacatures naar de functie die bij jou past. Als op dit moment geen van de actuele vacatures bij jouw interesse aansluit, is het mogelijk om je te abonneren op een jobmail. Je ontvangt dan wekelijks een e-mail met de actuele vacatures die behoren tot jouw interessegebied(en).

Je kunt via deze website solliciteren op een vacature of een open sollicitatie sturen. Je ontvangt dan een automatische ontvangstbevestiging. Via de afdeling Werving & Selectie komt jouw sollicitatie bij de juiste afdeling terecht. Mocht je uitgenodigd worden voor een gesprek dan voer je dit gesprek in de meeste gevallen met een afdelingsmanager en een collega. In sommige gevallen word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met een adviseur van de afdeling Werving & Selectie.

Mochten er geen mogelijkheden voor je zijn dan laten we dat zo snel mogelijk weten. Om op de hoogte te blijven van onze huidige vacatures kun je je aanmelden voor Jobmail. Jouw gegevens worden door ons in portefeuille gehouden tenzij anders aangegeven.

 

Wat willen we graag van je weten?

Als je bij ons solliciteert ontvangen we graag altijd een CV en brief met motivatie via de website. Je kunt altijd contact opnemen met de afdeling Werving en Selectie voor meer informatie. De afdeling is gevestigd op locatie Hilversum. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op telefoonnummer 088 753 16 70.

Hebben we op dit moment niet de vacature van jouw voorkeur, maar zoek je wel een nieuwe uitdaging in ons ziekenhuis? Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie.